Réserver une table
THE MENU

Discover the
seasonal flavors

THE MENU

OUR LOCAL PRODUCERS AND SUPPLIERS

Mentions Légales du restaurant
Places

Poterie Sauvage - Bondues
La pensée - Malo-les-Bains
Le cuir - Abbeville
Le Bois d’Abord - Cassel
Table à part - Tourcoing
Goblet Luminaires - Saint-Omer
LV Mobilier - Malo-les-Bains
Store - Cappelle-la-Grande

Our fishes

L’Espadon poissonnerie – Malo-les-Bains
Martin Marée – Boulogne-sur-mer
Hache Marée – Dunkerque
Homards d’Audresselles – Audresselles
Bateau Fury2.0
JC David - Boulogne-sur-mer

Our meets

Boucherie Lesage – Santes

Vegetables and other suppliers

Littoral Primeur – Dunkerque
Maraîcher de Rosendaël – Dunkerque
Maison Leclaire – Lomme
David Gozé – Pomme de terre – Cappelle-Brouck
Boulangerie LEGROS – Dunkerque
Ferme du DUNELEET – Leffrinckoucke
Antoine Puche – Morilles – Dunkerque
Ferme du DUNELEET - Leffrinckoucke
Marc et Noël Deswarte - Ghyvelde

OUR COMPLETE MENU

Immerse yourself in the delicious world of our cuisine, featuring local produce and homemade dishes.

Each recipe tells a story, a story of sharing and the pleasure of eating together. Discover all our specialties on the full menu below.

Émulsion de pomme de terre
picture
picture

picture

picture

picture

picture

picture